Apr 20, 2014

Matching Manicure–Easter!

Posle četiri Uskršnja manikira, danas sam nadmašila samu sebe sa petim, i poslednjim ove godine. Nacrtala sam tri zečića i dva pileta u travi. Iako to znači da ću morati malo da pripazim tokom ručka dok budem jela, za travu sam koristila zeleni flocking powder. Zečiće i piliće sam crtala akrilnim bojama, dok je za pozadinu poslužio Flormar #423.

After four Easter manicures, today I amazed myself with fifth one, and the last one this year. I drew three bunnies and two chicks in the grass. Even if that means that I will have to be extra carefully while I eat during lunch, I used green flocking powder as a grass. I drew bunnies and chicks with acrylic paints, and background color is Flormar #423.

chick-and-bunnies-in-the-grass-4chick-and-bunnies-in-the-grass-3chick-and-bunnies-in-the-grass-2chick and bunnies in the grass

Srećan Uskrs svima vama koji ga danas slavite!
Ne zaboravite da pogledate i Uskršnje manikire na linkovima ispod.

Happy Easter to all of you who are celebrating it today!
Don't forget to check out other Easter manicures on the links under.

(source : hdwallpappers.com)

12 comments:

  1. Prelepo! Svaka cast. Vec neko vreme zelim da nabavim akrilne boje ali nikako da se nateram. Gde si ih ti uzimala i koliko kostaju? I ideja za travu je odlicna! =^.^=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). Akrilne boje kupujem u hobby shopu Creatinas u Subotici. (ove http://www.creatinas.in.rs/?p=2518). Mnogo su mi bolje od onih akrilnih boja koje su samo za nokte, a i cena je manja. Crna i bela su mi uz intezivno korišćenje trajale oko 14 meseci, a ostale još uvek nisam ni potrošila. Dovoljno je da kupiš osnovne boje, pošto se jako lako mešaju.

      Delete
    2. Hvala na odgovoru! <3

      Delete
  2. Ajoooj ti si si zbilja dala truda, svaka čast!!!
    Moram što prije nabaviti te akrilne boje, sa lakovima je dosta teško crtati po noktima...

    ReplyDelete
  3. Predivno draga *.*
    Sretan ti Uskrs :*

    ReplyDelete
  4. predivna manikura, svaka čast!
    I sretan Uskrs!

    ReplyDelete
  5. Prekrasno, veselo, šareno. Sretan Vaskrs

    ReplyDelete
  6. ajme ženo, predivna ti je manikura, naročito mi se sviđaju ti pilići blizanci <3
    svaka čast :D

    ReplyDelete
  7. wow prekrasna manikura <3

    ReplyDelete
  8. Predivno. Prava umetnost na noktima. Stvarno ti se divim kako tako lepo uspes da naslikas sve te detalje na noktima. :)

    ReplyDelete